tisdag 19 januari 2010

Vuxen

Tjejgänget idag består inte av en enda singel och vi är alla på äventyr. Alla på olika sätt men vi kan konstatera att det inte ser ut som det (nästan) alltid gjort och det kommer aldrig att bli som tidigare.
En av oss är ute och reser i nästan ett år, en är gravid, en har flyttat ihop och letar hus och jag har väl kommit längst (hjälp!) och är mamma och planerar bröllop. När Ia som är den som är ute och reser skulle åka så pratade vi om den årliga tjejhelgen på Sandhamn och sa att vi försöker göra allt för att den ska bli av, med reservation för att Sussie kanske måste ta med lilla bebisen, Maria kanske precis köpt hus och Per får stå själv med alla flyttkartoner och jag har en dotter som skriker efter mamma... vem vet? Det är det jag menar med att det aldrig kommer att bli som tidigare. Det hemskaste som kunde hända förr var att någon av oss blev sjuk. Men då var det bara att stoppa i sig alvedon så var allt bra igen!
Vi har alltid varit som galna på somrarna. Minns en sommar när vi var på Gotland en vecka och sedan vidare till Helsingborg en helg för att sedan fortsätta vidare för en vecka i Tylösand... men efter ett par dagar avbryta den för att det vankades fest i Stockholm. Steckkörde upp till Stockholm och alla tjejer bodde hos Maria och var ute heeeela helgen.......
Tur man blir vuxen!! :)

Inga kommentarer: