fredag 24 juli 2009

Mammaledig

Sista dagen på jobbet. Ofattbart härligt!
Kan inte förstå det här riktigt...

Tillbaka någon gång i början av 2011 :)

torsdag 23 juli 2009

Me myself and a baby...


Påväg till båten, en varm sommardag. Här är jag i vecka 33... Tycker det syns att livet leker på något sätt :)

Mamma Linda

Sedan Cesse kom till oss i fredags så har han kallat mig för mamma. God natt, mamma... Åhh vad duktig du är, mamma... Tack, mamma... Ja i stort sett hela tiden.
Vi har spelat jätemycket Nintendo och jag vet inte om det kommit av att han tycker att jag är Nintendoproffs och att vi umgåtts mycket eller om han kanske inser när han ser min mage att det snart kommer en annan som kommer att säga mamma, eller så tycker han helt enkelt att det är mysigt?
Himla gulligt är det iallafall...

John berättade att när de var och badade igår så åkte det förbi en Peugeot, samma som Helena (Cesses mamma) har och då hade han sagt "Hmm... trodde nästan att det var Helena"... hahahaha

måndag 20 juli 2009

Sjön suger!


Vi var ute med båten hela helgen. Konstigt nog så var vi alla trötta. Första morgonen sov Cesse till 09,30, jag somnade tidigt både fredag och lördag kväll, John sa mest hela tiden att han var trött och påväg hem på söndagen så sov både jag och Cesse hela vägen.
Men vi har också hunnit sola, bada, äta gott, spela Nintendo och mysa en massa...

fredag 17 juli 2009

"Bruden som visste för lite"

Igår såg vi "Bruden som visste för lite" på Fjäderholmarna. Jag är Pernillas största fan... nähe... men jag läser hennes underbara blogg och har velat se den länge.
Bokade biljetterna i måndags när jag såg att det skulle bli fint på torsdagen och fick med Maria, Per, mamma och Kjelle.
Vi åt på Rökeriets uteservering i strålande sol och sedan gick vi bort till Skärgårdsteartern och såg på en riktigt rolig föreställning. Den bästa av de alla var så klart Peter Magnusson...

torsdag 16 juli 2009

Första delen av Semester 2009



Vi startade semestern med att vara ute med gamla båten men gick in efter ett par dagar för picnic middag hos Maud och hämta Cesse. På onsdagen hämtade vi nya båten och sedan tillbringade vi 8 dagar på sjön. I Fågelbro hälsade vi på Johan sedan åkte vi långt ut i skärgården till bl.a. en ny favoritö som heter Bullerö, vi låg på svaj på flera olika ställen, mötte upp Bosse med hans båt och tillbringade en natt på KMKs klubbholme Högböte och sedan ett par dagar på Sandhamn för att avsluta med en natt på svaj vid Lådna. Sista dagen med Cesse spenderade vi på Gröna Lund med Jimmy, Robin, Rasmus och Nicole. Det var en riktig höjdare!!